23 Αυγ 2014

« ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ »


Αρκετά με όσους στην πλάτη των εργαζομένων λύνουν τα προσωπικά τους ζητήματα.
Όλοι έχουμε χρέος, ειδικά στη σημερινή εποχή με τις ακραίες αντεργατικές εφαρμοζόμενες πολιτικές, να απομονώσουμε απαράδεκτα φαινόμενα συνδικαλιστών που με τις πράξεις τους βλάπτουν τους εργαζόμενους που εκπροσωπούν αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στέλνοντας αρνητικά μηνύματα.

ΝΤΡΟΠΗ   ΚΑΙ   ΑΙΣΧΟΣ
Χωρίς κανένα ηθικό φραγμό εκπρόσωποι ( αν μπορούν να ειπωθούν) δύο Σωματείων εργαζομένων επισιτισμού και παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, υπέγραψαν 3ετή σύμβαση ; που αποδέχονται τα επίπεδα των νομοθετημένων κατώτατων ορίων που επέβαλε η τρόικα και νομοθέτησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις των 586 € και 510 € κάτω των 25 ετών καθώς και των 26 € και 22 € κάτω των 25 ετών, μισθών και ημερομισθίων αντίστοιχα.
Σαν να μην έφταναν αυτά, αποδέχθηκαν και την κατάργηση του επιδόματος γάμου 10 % που πρόσφατα η ΕΓΣΣΕ το θωράκισε. Αποδέχονται ; επίσης την κατάργηση του Δώρου Χριστουγέννων και Πάσχα αν αυτό καταργηθεί με νομοθετική διάταξη,  τι κι αν ακόμα η ΕΓΣΣΕ το προβλέπει.
Τέτοιες ενέργειες μολύνουν τον κοινωνικό ιστό,  απομακρύνουν τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα, ντροπιάζουν το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα.


      ΟΛΟΙ   ΕΧΟΥΜΕ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ   ΝΑ   ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ –  ΝΑ  ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ
                               ΑΥΤΑ   ΤΑ   ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ   ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


                       ΟΙ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ   ΕΧΟΥΝ   ΖΩΝΤΑΝΗ
                                              ΕΛΠΙΔΑ   ΓΙΑ  ΤΟ  ΑΥΡΙΟ
                ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ


                                                   Δ.Σ.   Ο.Ε.Χ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου