7 Οκτ 2014

ΕΥΔΑΠ: ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΦΘΗΝΗ ΣΤΙΣ.....ΑΓΕΛΑΔΕΣ(Aνακοίνωση Νο 31)


                        seke2012.blogspot.gr • seke.eydap@gmail.com
         Aνακοίνωση Νο: 31 Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014


ΕΥΔΑΠ: ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΦΘΗΝΗ ΣΤΙΣ.....ΑΓΕΛΑΔΕΣ
Περίεργες ιστορίες γάλακτοςΕδώ και ένα χρόνο περίπου έχει σταματήσει ουσιαστικά η παροχή 1lt γάλακτος/ημέρα σε όσους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ δικαιούνται, λόγω της εργασίας τους, της συγκεκριμένης υποχρεωτικής παροχής.


Χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση από τη Διοίκηση της εταιρείας, χωρίς καμία επίσημη αντίδραση από την ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ή τα σωματεία που τα μέλη τους δικαιούνται την ημερήσια χορήγηση γάλακτος.


Μπορεί να ισχύουν οι φήμες ότι κηρύχθηκε έκπτωτος ο προμηθευτής, λόγω μη τήρησης των συμβατικών του υποχρεώσεων, αλλά σίγουρα, αυτό, δεν απαλλάσσει τη Διοίκηση από τις ευθύνες για τη συγκεκριμένη υποχρέωση.


Είναι απορίας άξιο πως η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ που ξεπερνά με ευκολία τα νομικά ζητήματα για μόνιμες προμήθειες ή εργασίες μέσω του τεμαχισμού, του κατακερματισμού και των απευθείας αναθέσεων δεν μπορεί στοιχειωδώς να εφαρμόσει αυτή την υποχρέωση προς τους εργαζόμενους.


Να σημειωθεί ότι η παροχή γάλακτος είναι υποχρεωτική, δια νόμου, παροχή για τους εργαζόμενους και η αναστολή της χορήγησης έχει και ποινικές ευθύνες σε όσους δε την εφαρμόζουν.

Επομένως η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει άμεσα τη χορήγηση γάλακτος, σύμφωνα με το νόμο, και να συζητήσει με τους εργαζόμενους το τρόπο εξόφλησης των πάνω από 200.000lt που οφείλει.

Για μία ακόμα φορά η διοίκηση αποδεικνύεται ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στις......αγελάδες


«Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ»


ΥΓ: Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται και στη χορήγηση ΜΑΠ και φαρμακευτικού υλικού.
Γεγονότα που πλέον δε μπορεί να χαρακτηριστούν τυχαία ή απλά γραφειοκρατικές εμπλοκές.
Όπως φαίνεται η ασφάλεια και η υγιεινή στην εργασία δε συμβαδίζουν με την άμεση κι
έμμεση ιδιωτικοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου