9 Οκτ 2014

ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ(Aνακοίνωση Νο 32)

seke2012.blogspot.gr • seke.eydap@gmail.com
           Ανακοίνωση Νο: 32 Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014
ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ
                                                                              NA ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΟΙΚΑ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ MEDIAΚΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ.
ΟΣΟΙ, ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ, ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 7.ΟΟ μ.μ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η λαομίσητη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από μια Βουλή που δεν έχει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση για να συνεχίσει τη δολοφονική πολιτική της κοινωνικής χρεοκοπίας και της εργατικής γενοκτονίας που χαράζει και προωθεί το Μαύρο Μέτωπο κυβέρνησης-τρόικας-ιδιωτικών συμφερόντων.
Η λαϊκή αυτοοργάνωση, η κοινωνική συμμετοχή, και ο εργατικός έλεγχος είναι θεμελιώδη στοιχεία ενός κινήματος που διεκδικεί, επιβάλλει, κατοχυρώνει και υπερασπίζεται τα εργατικά συμφέροντα, τα κοινωνικά δικαιώματα, και τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού. Η εναπόθεση των ελπίδων μας στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, και μόνο, και η εκλογική αναμονή αφήνει «χώρο και χρόνο» στο Μαύρο Μέτωπο να λεηλατεί τη ζωή μας μέρα με τη μέρα. Αφήνει «χώρο και χρόνο» να κατεδαφίζεται και να λεηλατείται κάθε ίχνος δημόσιας ΕΥΔΑΠ και να οικοδομείται η ΕΥΔΑΠ της έμμεσης ιδιωτικοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων.
Ο πραγματικός αντίπαλος της εφαρμοζόμενης πολιτικής κυβέρνησης και Τρόικας είναι ο πολύμορφος, αποφασιστικός και μαζικός, λαϊκός αγώνας για την ανατροπή της, καθώς και όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν αυτόν τον αγώνα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ την Παρασκευή 10 Οκτώβρη, στα Προπύλαια στις 7μ.μ. στο Σύνταγμα.
(Ραντεβού ΣΕΚΕΣ-ΕΥΔΑΠ Φιλελλήνων &΄ Όθωνος γωνία)«Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου