28 Ιουλ 2014

Μεγάλη συναυλία για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ με την Χάρις Αλεξίου στις 28 Ιουλίου

Ο ρ/σ Στο Κόκκινο και η "Αλληλεγγύη για όλους" διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου στη πλατεία Συντάγματος. Ο ρ/σ Στο Κόκκινο και η "Αλληλεγγύη για όλους" διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 στις 28 Ιουλίου στη πλατεία Συντάγματος.
Οι 595 απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους εδώ και 10 μήνες. Στις 28 Ιουλίου θα είμαστε όλοι εκεί για να τις στηρίξουμε!!

"Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εργασία και πόσο θα καταρρακώνεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων που μάθανε να κερδίζουν την ζωή τους με τον κόπο τους" αναφέρει σε δήλωσή της η Χάρις Αλεξίου για τον αγώνα των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ ενόψει της μεγάλης συναυλίας στο Σύνταγμα στις 28 Ιουλίου.

Δεκάδες άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης υπέγραψαν ήδη το κείμενο συμπαράστασης που συνέταξαν η Αλληλεγγύη για όλους και ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο Κόκκινο και μας καλούν στο Σύνταγμα, στο πλευρό των καθαριστριών τη Δευτέρα το απόγευμα.

Παράλληλα, και ο κόσμος της εργασίας βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων καθαριστριών. Σωματεία εργαζομένων στηρίζουν την συναυλία στις 28 Ιουλίου για τις καθαρίστριες και μας καλούν να υψώσουμε όλοι μαζί την φωνή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου